Συστηματα Στοιχημα

Υπάρχουν πολλά συστήματα στο στοιχημα που ο καθένας από εμας ακολουθεί με σκοπό να βγάλει κέρδος. Κάποιοι παίκτες στηρίζονται καθαρά στην εμπνευση και την γνωση τους ενώ κάποιο άλλοι επιλέγουν να παίζουν στοιχημα ακολουθώντας κάποιο στανταρ συστημα στο στοιχημα.

Αλλά ποιό ειναι τελικά το καλύτερο σύστημα στο στοιχημα και πόσο εύκολο είναι να το ακολουθήσει κάποιος παίζοντας online στοιχημα σε κάποια στοιχηματική εταιρία;

Μεθοδική προσσέγγιση και πειθαρχεία στα συστήματα για το στοιχημα

Ο τρόπος που αποφασίζει κάποιος να παίξει στοιχημα έχει να κάνει συνήθως με το πόσα χρήματα διαθέτει. Ετσι και τα συστήματα στο στοιχημα έχουν να κάνουν με το κεφάλαιο και την προσαρμογή του κεφαλαίου αυτού στις καταστάσεις. Κάποια συστήματα για το στοιχημα μπορεί να δώσουν μακροπρόθεσμα κέρδος, κάποια βαρχυπρόθεσμα.

Σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε τα ποιό διαδεδομένα συστηματα για το στοιχημα. Είναι στην κρίση του κάθε παίκτη ποιό σύστημα πιστεύει οτι μπορεί να χρησιμοποιήσει για να βγάλει κέρδος. Το bookieplanet.gr δεν προτρέπει κάποιον παίκτη να χρησιμοποιήσει τα παρακάτω συστήματα.Είναι στην κρίση του κάθε παίκτη να αξιολογήσει εάν αυτά τα συστήματα θα μπορέσυν να τον βοηθήσουν να αυξήσει το κέρδος του παίζοντας στοίχημα.

Δείτε τις καλύτερες νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες.

Στοιχημα και συστημα Μartingale


Το συστημα Μartingale ειναι από τα παλαιότερα και ποιό γνωστά συστήματα το οποίο χρησιμοποιείτε όχι μόνο στο στοιχημα αλλά και στην ρουλέτα. Στηρίζεται στο γεγονός οτι δεν μπορεί να υπάρχει συνεχόμενη αποτυχία με χαμένα στοιχήματα και κάποια στιγμή η φορά γυρνάει θετικά. Η θεωρία του συστήματος Μartingale είναι βασισμένη στο οτι τα στοιχήματα έχουν απόδοση γύρω στο 2, ώστε με νίκη να διπλασιάζεται το αρχικό κεφάλαιο.

Κάθε φορά που ο παίκτης χάνει ένα στοίχημα, το επόμενο ποντάρισμα διπλασιάζεται ώστε με νίκη να κερδίσει τα χαμένα απο πριν και να ξεκινήσει απο την αρχή για κέρδος στο επόμενο.

Π.χ. Κάποιος ξεκινάει με στοιχημα 1 Ευρώ. Εαν το στοιχημα χάσει, το επόμενο στοιχημα θα πρέπει να είναι 2 Ευρώ. Εάν χάσει και αυτό το επόμενο στοιχημα θα είναι 4 Ευρώ... και συνεχίζει με την ίδια λογική. Έτσι εάν χάσει κάποιος 5 στοιχήματα στη σειρά και εχει πληρώσει συνολικά 31 Ευρώ στο 6ο στοιχημα αν ειναι κερδισμένο θα βγάλει τα 31 Ευρώ που έχασε πριν. Έτσι ξεκινάει απο την αρχή για να βγάλει κάποιο κέρδος.

Σύστημα Αnti-Μartingale

Μια παραλλαγή του Μartingale είναι το Αnti-Μartingale στο οποιό ο παίκτης αυξάνει το ποσό στοιχηματος όταν κερδίζει και το μειώνει όταν χάνει. Η λογική σε αυτό είναι οτι ο παίκτης πρέπει να εκμεταλευτεί το γεγονός οτι έχει ρέντα και να χαλαρώσει το ποντάρισμα του όταν δεν έχει.

Στοιχημα συστηματα με βάση στατιστικά


Συστημα στοιχημα Ημίχρονο/Τελικό

Αυτό το σύστημα για στοιχημα βασίζεται σε κάποια στατιστικά και σε κάποια ποδοσφαιρικά γεγονότα. Τα μισά παιχνίδια ποδοσφαίρου στατιστικά πάντα, είναι ισοπαλία στο ημίχρονο και τα μισά επίσης βρίσκουν νικητή την γηπεδούχνο ομάδα.

Για αυτό το σύστημα στο στοίχημα ο παίκτης πρέπει να επιλέξει ματς με αποδόσεις γύρω στο 5 και να τα στοιχηματίσει Ημίχρονο/Τελικό ισοπαλία / γηπεδούχος δηλαδή Χ/1.

Επιλέγοντας τέσσερα Ημίχρονα/Τελικά με αποδόσεις 2 το κάθε ένα και με στοίχημα 10 χρηματικές μοδάδες στα 4 μονά, 7.5 στα 6 διπλά, 5 μονάδες στα 4 τριπλά και 5 μονάδες στην τετράδα έχουμε συνολικά 107.5 χρηματικές μονάδες ποντάρισμα.

Με μια επιτυχημένη επιλογή στο στοίχημα ο παίκτης παίρνει πίσω λίγο λιγότερα από τα μισα χρήματα που έχει ποντάρει. Με 2 επιτυχίες κερδίζει παραπάνω απο αυτά που έχει στοιχηματίσει, με 3 σωστές επιλογές αρκετά παραπάνω απο το αρχικό του ποντάρισμα ενω αν τα πιάσει όλα ο παίκτης κερδίζει ένα αρκετά καλό ποσό. Οπότε η μόνη περίπτωση να χάσει κάποιος ολόκληρο το κεφάλαιο του είναι να μην πιάσει καμία επιλογή. Προσέξτε οτι τα κέρδη είναι ανάλογα τα ποσοστά πουθα επιλέξετε.

Συστημα με Ακριβές σκορ σε 2 ματς

Με βάση πάντα τα στατιστικά οι περισσότερες νίκες των γηπεδούχων σε ενα ματς στο ποδόσφαιρο είναι 1-0 , 2-0 και 2-1. Οι αποδόσεις στις στοιχηματικές εταιρίες στο ίντερνετ είναι συνήθως γύρω στο 7.0 για 1-0 , στο 8.0 για 2-0 και στο 9.0 για 2-1. Επιλέγοντας 2 ματς όπου η γηπεδούχος είναι το φαβορί για ελάχιστα μεγαλύερη απόδοση μπορούμε να εφαρμόσουμε αυτό το σύστημα στο στοίχημα.

Π.χ. Μάντσεστερ Γιουναιτεντ – Λίβερπουλ και Μίλαν – Γιουβεντους. Επιλέγουμε τα 3 ακριβή σκορ για το κάθε ματς και ποντάρουμε 11 χρηματικές μονάδες στα 6 μονά και 2 χρηματικές μονάδες στα 9 διπλά. Συνολικά δηλαδή το στοιχημα κοστίζει 84 χρηματικές μονάδες με μια σωστή επιλογή το κέρδος είναι μεταξυ 77 και 99 μονάδων (ανάλογα την απόδοση του σκορ) ενώ με 2 σωστά σκορ τα κέρδη φτάνουν απο 252 μέχρι 360 μονάδες.
 
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη