Οι καλύτερες εταιριες στοιχηματων

Όλοι όσοι παίζουμε online στοιχημα έχουμε και την αγαπημένη μας εταιρία στοιχήματος που την θεωρούμε και την καλύτερη. Οι εταιριες στοιχηματων έχουν αναπτυχθεί τόσο πολύ τα τελευταία χρόνια και όλες έχουν τα δικά τους προνόμια για να θεωρούνται από τις καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων. Είναι πολύ δύσκολο να πει κάποιος ότι υπάρχει μόνο μια ή δύο καλύτερες εταιριες στοιχηματων στο ίντερνετ. Αυτές είναι πλέον πολλές. Ποιες όμως είναι πραγματικά οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων και πώς μπορεί κάποιος να βεβαιωθεί ότι παίζει σε μια από αυτές;

Υπάρχουν 2 τρόποι που μπορεί κάποιος να ξεχωρίσει την καλύτερη εταιρία στοιχημάτων

Προσωπική εμπειρία και προτιμήσεις

Η προσωπική εμπειρία του κάθε παίκτη σε κάποια εταιρία στοιχημάτων παίζει αρκετά σημαντικό ρόλο όχι μόνο για τον συγκεκριμένο παίκτη αλλά και για άλλους καθώς η άσχημη εμπειρία διαδίδεται εύκολα και γρήγορα. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που κάποιος παίκτης θεωρεί καλύτερη εταιρία στοιχημάτων την Α ενώ κάποιος άλλος μπορεί να την θεωρεί τη χειρότερη.

Κάποιος μπορεί να θεωρεί καλύτερες εταιριες στοιχηματων αυτές που κάνουν γρήγορες διευθετήσεις, κάποιος άλλος δίνει μεγαλύτερη βαρύτητα στο αν μπορεί να βρει τα ματς που θέλει να στοιχηματίσει ενώ κάποιος άλλος θεωρεί τις καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων αυτές που έχουν live video. Υπάρχει και η άποψη μερικών παικτών που θεωρούν καλύτερη εταιρία αυτή που έχει όνομα στην αγορά και έχει κερδίσει βραβεία όπως bookmaker of the year κτλ. Το τι ψάχνει λοιπόν κάποιος είναι βασικός οδηγός για να θεωρήσει και μια εταιρία στοιχημάτων την καλύτερη ή μια από τις καλύτερες εταιριες στοιχηματων.

Τα στάνταρ που βάζουν μια στοιχηματική στην λίστα με τις καλύτερες εταιριες στοιχηματων

Υπάρχουν κάποια στάνταρ που κάνουν μια εταιρία στοιχημάτων ελκυστική και την βάζουν αυτόματα στη λίστα με τις καλύτερες εταιριες στοιχηματων. Αυτά τα στάνταρ είναι:

 • Γρήγορες διευθετήσεις στοιχημάτων

 • Καλές αποδόσεις

 • Πολλά ματς για στοιχημα

 • Πολλές αγορές για στοίχημα live

 • Ζωντανό βίντεο

 • Εξυπηρέτηση πελατών 24/7

 • Γρήγορες αναλήψεις

 • Συχνές ανταμοιβές και πριμ στο στοιχημα

 • Γρήγορη και εύκολη ιστοσελίδα


 • Οι εταιρίες στοιχημάτων που ικανοποιούν τα περισσότερα από αυτά τα κριτήρια ( αν όχι όλα) είναι και αυτές που αντικειμενικά ανήκουν στις καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων. Στο bookieplanet.gr έχουμε δοκιμάσει και αξιολογήσει τις καλύτερες εταιριες στοιχηματων για εσάς ώστε να έχετε να επιλέξετε μόνο ανάμεσα στις καλύτερες νόμιμες εταιριες στοιχηματων.

  Δείτε τις καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.