Ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Sbobet

Χορηγός της Νταντάλκ η Sbobet

H εταιρία στοιχημάτων Sbobet συνεχίζει την επέκτασή της στο χώρο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, με μια νέα χορηγία, την οποία ανακοίνωσε πριν μερικές ημέρες. Πρόκειται για τη χορηγία προς την ιρλανδική ποδοσφαιρική ομάδα της Νταντάλκ. Η νέα χορηγία έρχεται μετά την προηγούμενη προς την επίσης ιρλανδική Γουέξφορντ Γιουθς.

 

Sbobet: Γρηγορότερες συναλλαγές με Skrill 1-Tap

Τα μέλη μιας ιστοσελίδας online στοιχήματος έχουν κατά κανόνα στη διάθεσή τους μια ευρεία γκάμα μεθόδων που μπορούν να αξιοποιήσουν, προκειμένου να φορτίσουν με χρήματα το λογαριασμό τους. Ανάμεσα σε αυτούς υπάρχουν κάποιοι πιο παραδοσιακοί, οι οποίοι απαιτούν κάποιες ημέρες, προκειμένου να ολοκληρώσουν τη συναλλαγή, και κάποιοι πιο σύγχρονοι, οι οποίοι μεταφέρουν άμεσα τα χρήματα στο λογαριασμό των παιχτών.

 

Στοιχηματισμός στο Χρηματιστήριο από τη SBObet

H SBObet αποτελεί μια από τις πλέον δημοφιλείς ασιατικές εταιρείες που διατηρούν ιστοσελίδα online στοιχήματος. Τα μέλη της, άλλωστε, μπορούν να στοιχηματίσουν σε μια τεράστια γκάμα αθλημάτων και διοργανώσεων, καθώς και σε όλες τις δημοφιλείς αγορές - ανάμεσα σε αυτές, και σε κάποιες που δε συναντάμε σε όλες τις εταιρίες στοιχημάτων, όπως το ασιατικό χάντικαπ.

 

Εκτός αγγλικής αγοράς η Sbobet

H ιστοσελίδα στοιχήματος Sbobet ανακοίνωσε πως θα πάψει τις δραστηριότητές της στην αγγλική αγορά, εξαιτίας των αυστηρών νόμων που θα ξεκινήσουν σύντομα να ισχύουν στο Ηνωμένο Βασίλειο, όσον αφορά στις off-shore εταιρίες στοιχημάτων. Οι πόρτες της ιστοσελίδας της Sbobet θα κλείσουν στις 15 Σεπτεμβρίου για τους Άγγλους παίχτες, οι οποίοι έλαβαν διαβεβαιώσεις πως τα χρήματα που βρίσκονται στους λογαριασμούς τους θα επιστραφούν.

 

Αλλάζει τα διαφημιστικά δεδομένα ο νέος αγγλικός νόμος

Οι Αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου έχουν εδώ και καιρό ανακοινώσει το νέο νόμο για το online στοίχημα, ο οποίος φέρνει σημαντικές αλλαγές στον τρόπο δραστηριοποίησης των εταιρειών που επικεντρώνουν στο συγκεκριμένο τομέα. Επιγραμματικά, μία από τις σημαντικότερες αλλαγές αφορά στο δικαίωμα δραστηριοποίησης των εταιρειών αυτών στην αγγλική αγορά, καθώς ο συγκεκριμένος νόμος ορίζει ότι για να αποκτήσει μια εταιρεία τη σχετική άδεια θα πρέπει να εδρεύει στη χώρα, ώστε να μπορεί να ελεγχθεί και να φορολογηθεί από τις τοπικές Αρχές.

 

Σύσκεψη… κορυφής για το στοίχημα στο ποδόσφαιρο

Κορυφαίοι παράγοντες του στοιχήματος (online και μη) θα συμμετάσχουν στη σύσκεψη με όνομα Betting on Football, στην Αγγλία. Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 8 Μαΐου στο Stamford Bridge και θα εξετάσει τα νέα δεδομένα που θέτουν οι αλλαγές στο σχετικό νόμο, με βασικότερες αυτές της φορολογίας και της διαφημιστικής προβολής.

 

Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη