Τρόποι επικοινωνίας με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών εταιριών στοιχημάτων

Στοίχημα Όλες οι στοιχηματικές εταιρίες σας προσφέρουν τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, το οποίο καλείται να λύσει κάθε απορία ή πρόβλημά σας. Πολλά από αυτά τα τμήματα λειτουργούν ολόκληρο το 24ωρο, ενώ κάποια άλλα διαθέτουν μειωμένο ωράριο. Επιπλέον, με πολλά από αυτά μπορείτε να επικοινωνήσετε στην ελληνική γλώσσα.

Φυσικά, οι τρόποι επικοινωνίας που υποστηρίζει κάθε εταιρία στοιχήματος είναι περισσότεροι από ένας. Μπορείτε, λοιπόν, να επικοινωνείτε με μια ευρεία γκάμα μεθόδων, όπως το e-mail, το τηλέφωνο, το live chat και άλλους. Δείτε ποιές είναι οι κορυφαίες διαδικτυακές εταιρίες στοιχημάτων

Το e-mail είναι ο πλέον συνηθισμένος τρόπος επικοινωνίας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε τη σχετική ηλεκτρονική διεύθυνση της στοιχηματικής εταιρίας και να στείλετε ένα μήνυμα με την απορία ή το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Έπειτα, αναμένετε την απάντηση από κάποιον ειδικό, το συντομότερο δυνατό. Το βασικότερο πλεονέκτημα του e-mail είναι το γεγονός ότι μπορείτε να το στείλετε οποιαδήποτε ώρα - ακόμη κι αν το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών δε λειτουργεί, η απάντηση θα σας έρθει μόλις ανοίξει.

Για να επικοινωνήσετε μέσω τηλεφώνου, από την άλλη, θα πρέπει να σιγουρευτείτε πρώτα πως το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρίας στοιχημάτων είναι ανοιχτό. Στην ιστοσελίδα της θα βρείτε τον αριθμό επικοινωνίας, η οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί ατελώς, με αστική ή διεθνή χρέωση - ανάλογα με το τηλέφωνο του bookmaker. Πολλές ιστοσελίδες, μάλιστα, προσφέρουν και την υπηρεσία call back. Σε αυτή την περίπτωση, αφήνετε ένα μήνυμα στον τηλεφωνητή και οι υπεύθυνοι θα επικοινωνήσουν το συντομότερο δυνατόν μαζί σας.

Το live chat, τέλος, αποτελεί μία από τις δημοφιλέστερες μεθόδους επικοινωνίας. Εφόσον το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών είναι ανοιχτό, μπορείτε να ανοίξετε το σχετικό παράθυρο και να πληκτρολογήσετε την ερώτησή σας. Η απάντηση θα έρθει από τον ειδικό εντός μερικών λεπτών (στα ελληνικά ή στα αγγλικά) και, αν δε σας ικανοποιεί, μπορείτε να συνεχίσετε τη συζήτηση, μέχρι να λυθεί η απορία ή το πρόβλημά σας.

Οι παραπάνω, βέβαια, είναι οι δημοφιλέστεροι τρόποι επικοινωνίας με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μιας εταιρίας στοιχήματος, αλλά όχι οι μοναδικοί. Στη διάθεσή σας μπορεί να υπάρχουν κι άλλες μέθοδοι, όπως το ταχυδρομείο, το fax και η βίντεο κλήση μέσω Skype. Οι μέθοδοι που προσφέρονται εξαρτώνται από την κάθε εταιρία στοιχήματος. Διαβάστε πληροφορίες για τους καλύτερους μπουκ του κόσμου και μάθετε οσα θέλετε να για τους ασφαλέστερους τρόπους πληρωμής για στοιχηματικές εταιρείες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη