Τύποι στοιχημάτων: Yankee (Γιάνκη)

τυποι στοιχημάτωνΤο στοίχημα yankee είναι ένα ακόμη σύστημα πολλαπλών επιλογών που επιτρέπει στον παίχτη να διεκδικήσει πολλά χρήματα με πιο σύντομο τρόπο. Ωστόσο, το γεγονός ότι αποτελεί συνδυασμό όχι ενός, όχι δύο, αλλά 11 στοιχημάτων το καθιστά αρκετά επίφοβο και δε συνιστάται σε άπειρους παίχτες.

Επιλέγοντας κάποιος το συγκεκριμένο στοίχημα, ουσιαστικά στοιχηματίζει σε έξι δυάδες, τέσσερις τριάδες και μία τετράδα – και όλα αυτά με τέσσερις μόλις αγώνες να τον απασχολούν. Για παράδειγμα, αν ονοματίσουμε αυτούς τους αγώνες ως Α, Β, Γ και Δ, τα στοιχήματα του παίχτη θα είναι τα εξής: οι δυάδες ΑΒ, ΑΓ, ΑΔ, ΒΓ, ΒΔ και ΓΔ, οι τριάδες ΑΒΓ, ΑΒΔ, ΑΓΔ και ΒΓΔ και η τετράδα ΑΒΓΔ. Τα προγνωστικά αυτά και τα γράμματά τους μπορείτε να τα αντικαταστήσετε, για παράδειγμα, και με τις ποδοσφαιρικές ομάδες που ο παίχτης στοιχημάτισε πως θα κερδίσουν, ώστε να το κατανοήσετε στην πράξη.

Σύμφωνα με αυτό το παράδειγμα, λοιπόν, ο παίχτης θα επιλέξει τέσσερις ομάδες που προβλέπει ότι θα κερδίσουν τους αγώνες ενάντια στους αντιπάλους τους. Και με τις τέσσερις αυτές ομάδες θα δημιουργήσει 11 συνολικά συνδυασμούς στοιχημάτων και τα πιθανά κέρδη θα αυξηθούν σε μεγάλο βαθμό. Φυσικά, δε χρειάζεται να κερδίσει και τα 11 στοιχήματα. Εφόσον οι δύο από τις τέσσερις ομάδες που επέλεξε κερδίσουν, το στοίχημά του θα του αποφέρει κέρδος, έστω κι από μόνο μία δυάδα.

Δείτε τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες, ή τα καλύτερα Δωρεάν Στοιχήματα & Μπόνους και τα καλύτερα νόμιμα online casino για Έλληνες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη