Τύποι στοιχημάτων: Super Heinz (σουπερ χαϊνζ)

τυποι στοιχημάτωνΣτοίχημα Super Heinz (σουπερ χαϊνζ): 7 επιλογές με 120 στοιχήματα

Ένα από τα θετικά χαρακτηριστικά των συστημάτων στα πολλαπλά στοιχήματα είναι ότι ο παίχτης μπορεί να καταθέσει δεκάδες τέτοια με μικρή προσπάθεια και να συλλέξει εξίσου εύκολα τα κέρδη του. Ωστόσο, οι συνδυασμοί αυτοί κρύβουν και πολλές παγίδες και απαιτείται πολλή σκέψη και οργάνωση.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού είναι το super heinz, ένα σύστημα που επιτρέπει στον παίχτη να καταθέσει 120 στοιχήματα με μόλις εφτά επιλογές. Πώς λειτουργεί, όμως, κάτι τέτοιο; Ας υποθέσουμε ότι κάποιος παίχτης θέλει να καταθέσει ένα super heinz στο μπάσκετ. Αρχικά θα πρέπει να επιλέξει εφτά αγώνες και να προβλέψει τον νικητή του καθενός. Οι προβλέψεις του αυτές θα συμμετάσχουν σε 120 στοιχήματα, τα οποία ομαδοποιούνται σε
  • 21 δυάδες
  • 35 τριάδες
  • 35 τετράδες
  • 21 πεντάδες
  • 7 εξάδες
  • 1 εφτάδα
Σε όλα αυτά θα υπάρχουν όλοι οι συνδυασμοί που μπορούν να προκύψουν από τις εφτά προβλέψεις του.

Σε αυτό το σημείο, ίσως κάποιος αναρωτηθεί πόσο εύκολο είναι να κερδίσεις 120 στοιχήματα. Ουσιαστικά, αυτό που χρειάζεται είναι να κερδίσουν οι εφτά ομάδες που προέβλεψε ο παίχτης ως νικητές. Αν κάτι τέτοιο συμβεί, όλοι οι συνδυασμοί μεταμορφώνονται σε νικητήρια στοιχήματα, με τις αποδόσεις (και τα κέρδη) να πολλαπλασιάζονται. Ωστόσο, δεν είναι απαραίτητο να κερδίσουν όλες οι ομάδες για να εισπράξει – αρκούν μόνο δύο. Από τη στιγμή, όμως, που τα 120 στοιχήματα θα του έχουν κοστίσει ένα σεβαστό ποσό, αυτές οι δύο επιτυχίες δεν αρκούν και οπωσδήποτε απαιτούνται περισσότερες για να κριθεί επιτυχημένο το super heinz.

Δείτε τις καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων, ή τα καλύτερα Δωρεάν Στοιχήματα & Μπόνους και τα καλύτερα νόμιμα online casino για Έλληνες.

 

Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη