Τύποι στοιχημάτων: Lucky 63 (Τυχρεό 63)τυποι στοιχημάτωνΣτοίχημα Lucky 63 (Τυχρεό 63): 6 επιλογές με 63 στοιχήματα

Κάποιος παίχτης που δε χρησιμοποιεί καθόλου συστήματα και συνδυασμούς στοιχημάτων, μπορεί να κερδίσει σε έξι μονά στοιχήματα, για παράδειγμα, και να πετύχει ένα οριακό κέρδος. Αυτό αποτελεί σπάνιο φαινόμενο, βέβαια, αφού έχει τη δυνατότητα να καταθέσει – με έξι πάλι επιλογές – 63 στοιχήματα και να περιμένει και ανάλογα κέρδη!

Για αυτό το λόγο υπάρχουν οι συνδυασμοί, όπως το lucky 63. Ιδιαίτερα δημοφιλές σε ιπποδρομίες και κυνοδρομίες, καλύπτει κι αυτό, όπως κι όλα τα υπόλοιπα συστήματα, όλους τους πιθανούς συνδυασμούς. Έτσι, με έξι μόνο προβλέψεις (ή νικητήρια άλογα ή λαγωνικά, αν προτιμάτε), μπορεί να πραγματοποιήσει 63 συνδυασμούς, οι οποίοι περιλαμβάνουν μονά στοιχήματα, δυάδες, τετράδες, ακόμη και μια εξάδα.

Συγκεκριμένα, οι συνδυασμοί που αποτελούν το lucky 63 (κι επομένως και το σύνολο των στοιχημάτων που καταθέτει ο παίχτης) είναι, όπως φανερώνει και το όνομά του, 63. Πρόκειται για
  • 6 μονά στοιχήματα
  • 15 δυάδες
  • 20 τριάδες
  • 15 τετράδες
  • έξι πεντάδες
  • 1 εξάδα
Χάρη σε αυτό το σύστημα καλύπτονται όλοι οι πιθανοί συνδυασμοί ανάμεσα στις έξι επιλογές του. Αν, για παράδειγμα, τα άλογα που επέλεξε ως νικητές, ονομαστούν με ένα γράμμα της αλφαβήτας, το άλογο Α θα συμμετάσχει σε 21 εκ των 63 στοιχημάτων. Το ίδιο συμβαίνει και με όλα τα υπόλοιπα (που μπορούμε να ονομάσουμε Β, Γ κ.ο.κ.).

Οι νικητήριοι συνδυασμοί που θα προκύψουν, λοιπόν, θα φέρουν πολλαπλάσια κέρδη στον παίχτη, ο οποίος τους εκμεταλλεύτηκε στο έπακρό τους με αυτό το σύστημα.

Δείτε τις καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων, ή τα καλύτερα Δωρεάν Στοιχήματα & Μπόνους και τα καλύτερα νόμιμα online casino για Έλληνες.

 

Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη