Τύποι στοιχημάτων: Lucky 31 (Τυχρεό 31)

τυποι στοιχημάτωνΣτοίχημα Lucky 31 (Τυχρεό 31): 5 επιλογές με 31 στοιχήματα

Όπως ακριβώς λειτουργεί και το Lucky 15 (Τυχρεό 15), λειτουργεί και το lucky 31, με μόνη διαφορά τον αριθμό των επιλογών και των στοιχημάτων. Σε αυτή την περίπτωση, τα στοιχήματα είναι 31 και προκύπτουν από μόλις πέντε επιλογές του παίχτη.

Στον ιππόδρομο, όπου το συγκεκριμένο σύστημα είναι αρκετά διαδεδομένο, ο παίχτης επιλέγει πέντε άλογα που προβλέπει πως θα κερδίσουν σε ισάριθμους αγώνες. Με τα άλογα αυτά πραγματοποιεί μια σειρά 31 συνδυασμών και συγκεκριμένα
  • 5 μονά στοιχήματα
  • 10 δυάδες
  • 10 τριάδες
  • 5 τετράδες
  • 1 πεντάδα
Το μόνο που χρειάζεται για να εισπράξει χρήματα είναι να κερδίσει ένα από αυτά τα άλογα. Σε αυτή την περίπτωση, εισπράττει τα κέρδη του από το επιτυχές μονό στοίχημα.

Το lucky 31, όμως, όπως και όλα τα συστήματα, δεν έχει εφευρεθεί για τα κέρδη ενός μονού στοιχήματος, αλλά για αυτά των 31 συνδυασμών. Έτσι, αν και τα πέντε άλογα που επέλεξε ο παίχτης τερματίσουν πρώτα, όλοι οι συνδυασμοί κερδίζουν και η απόδοση του καθενός πολλαπλασιάζεται με το ποσό που στοιχημάτισε για να προκύψουν τα μεγάλα κέρδη: η ουσία, δηλαδή, του συστήματος.

Άλλωστε, ο παίχτης έβαλε χρήματα σε 31 στοιχήματα και όχι σε ένα, χρησιμοποιώντας το lucky 31. Περιμένει, λοιπόν, (και με την αμέριστη συμπαράσταση της θεάς Τύχης) και τα ανάλογα κέρδη που θα του φέρουν οι πέντε νικητήριες προβλέψεις του.

Δείτε τις καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων, ή τα καλύτερα Δωρεάν Στοιχήματα & Μπόνους και τα καλύτερα νόμιμα online casino για Έλληνες.

 

Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη