Τύποι στοιχημάτων: Lucky 15 (Τυχρεό 15)

τυποι στοιχημάτωνΣτοίχημα Lucky 15 (Τυχρεό 15): 4 επιλογές με 15 στοιχήματα

Όπως και όλα τα συστήματα που αφορούν σε πολλαπλά στοιχήματα, το Lucky 15 μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε αγώνισμα. Ωστόσο, αυτοί που το προτιμούν περισσότερο είναι οι παίχτες που στοιχηματίζουν σε ιπποδρομίες ή κυνοδρομίες.

Η λογική του δεν αλλάζει από άλλα συστήματα. Στην περίπτωση των ιπποδρομιών, ο παίχτης επιλέγει τέσσερις αγώνες και τα άλογα που θεωρεί ότι θα τερματίσουν πρώτα. Έπειτα, αντί να καταθέσει τέσσερα μονά στοιχήματα, καταθέτει ένα lucky 15. Αυτό αποτελείται από:
  • 4 μονά
  • 6 δυάδες
  • 4 τριάδες
  • 1 τετράδα
Έτσι, οι χαμηλές αποδόσεις δεν έχουν σημασία, αφού θα πολλαπλασιαστούν αρκετές φορές, μέχρι να προκύψουν τα τελικά κέρδη.

Ακόμη κι ένα άλογο από τα τέσσερα να κερδίσει, το δελτίο είναι νικηφόρο. Δεν πρέπει, όμως, να ξεχνάμε ότι δεν πρόκειται για τέσσερα, αλλά για 15 στοιχήματα, επομένως το κόστος του δελτίου ήταν μεγαλύτερο. Για το λόγο αυτό, καλό είναι και τα κέρδη να είναι μεγαλύτερα. Κι αυτό επιτυγχάνεται με τους συνδυασμούς που προκύπτουν και τον πολλαπλασιασμό των αποδόσεων – αρκεί να έχει στοιχηματίσει στα σωστά άλογα. Από τη στιγμή που αυτά θα κερδίσουν, τα κέρδη θα αποδειχθούν πολλαπλάσια αυτών που θα έφερναν τέσσερα μονά στοιχήματα ή μια απλή τετράδα.

Δείτε τις καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων, ή τα καλύτερα Δωρεάν Στοιχήματα & Μπόνους και τα καλύτερα νόμιμα online casino για Έλληνες.

 

Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη