Τύποι στοιχημάτων: Heinz (χαϊνζ)

τυποι στοιχημάτωνΣτοίχημα Heinz (χαϊνζ): 6 επιλογές με 57 στοιχήματα

Όταν στα τέλη του 19ου αιώνα, η γνωστή για το κέτσαπ της εταιρεία Heinz διαφήμιζε τις 57 ποικιλίες προϊόντων της, κανείς δε φανταζόταν ότι το σλόγκαν της θα έμενε στην ιστορία ως Heinz 57. Πόσο, μάλιστα, ότι έναν αιώνα αργότερα, οι εταιρίες στοιχημάτων θα ονόμαζαν έτσι ένα σύστημα που αποτελείται από 57 στοιχήματα!

Το στοίχημα heinz πήρε το όνομά του από την εταιρεία, επειδή και αυτό έχει… 57 γεύσεις. 57 στοιχήματα δηλαδή, που αποτελούν τον συνδυασμό ουσιαστικά έξι επιλογών του παίχτη. Οι συνδυασμοί αυτοί είναι οι εξής:
  • 15 δυάδες
  • 20 τριάδες
  • 15 τετράδες
  • 6 πεντάδες
  • 1 εξάδα


Για να καταθέσει ο παίχτης ένα στοίχημα heinz, πρέπει να επιλέξει έξι αγώνες και να προβλέψει το τελικό αποτέλεσμα στον καθένα (1Χ2). Έπειτα, οι προβλέψεις του αυτές θα μπουν στο… μπλέντερ του bookie και από αυτές θα προκύψουν οι 57 ζητούμενοι συνδυασμοί. Αν ονοματίσουμε τον κάθε αγώνα ή την κάθε πρόβλεψη με ένα γράμμα της αλφαβήτου, οι συνδυασμοί αυτοί θα μοιάζουν κάπως έτσι: ΑΒ, ΑΓ, ΑΔ, ΑΕ, ΑΖ κ.ο.κ., μέχρι να συμπληρωθούν όλοι οι συνδυασμοί μέχρι τον μεγαλύτερο – την εξάδα ΑΒΓΔΕΖ που θα περιλαμβάνει όλες τις επιλογές.

Τα 57 στοιχήματα, βέβαια, απαιτούν και το ανάλογο ποσό. Ακόμη κι αν ο παίχτης στοιχηματίσει μόνο ένα ευρώ, για παράδειγμα, ο όγκος των στοιχημάτων θα ανεβάσει αυτό το ποσό στα 57 ευρώ. Επομένως, για να βγει κερδισμένος, θα πρέπει να εισπράξει πολλά περισσότερα, έχοντας περισσότερες από δύο σωστές προβλέψεις που απαιτούνται για να πάει στο ταμείο.

Δείτε τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες, ή τα καλύτερα Δωρεάν Στοιχήματα & Μπόνους και τα καλύτερα νόμιμα online casino για Έλληνες.

 

Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη