Τύποι στοιχημάτων: Canadian ή Super Yankee (σούπερ γιάνκη)

τυποι στοιχημάτωνΣτοίχημα Canadian ή Super Yankee: 5 επιλογές με 26 στοιχήματα

Το canadian ή super yankee είναι ένα στοίχημα για παίχτες που νιώθουν σίγουροι πως μπορούν να προβλέψουν τον νικητή σε πέντε αγώνες και επιθυμούν να ανεβάσουν κατακόρυφα τις αποδόσεις. Αυτό θα το κάνουν όχι με πέντε μονά αποδεκτά στοιχήματα, αλλά με συνδυασμούς που θα του αποφέρουν πολύ περισσότερα κέρδη – αρκεί, βέβαια, να προβλέψει σωστά.

Το πρώτο, λοιπόν, που έχει να κάνει κάποιος που θέλει να στοιχηματίσει με αυτόν τον τρόπο είναι να επιλέξει πέντε από τους προσφερόμενους αγώνες και τις ομάδες που θεωρεί πως θα κερδίσουν σε αυτούς. Οι πέντε αυτές ομάδες που θα κερδίσουν στους αγώνες τους, σύμφωνα με το ένστικτο του παίχτη, θα συνδυαστούν σε 26 διαφορετικά στοιχήματα που θα αποτελούν διαφορετικούς συνδυασμούς:
  • 10 δυάδες
  • 10 τριάδες
  • 5 τετράδες
  • 1 πεντάδα
Με τον τρόπο αυτό, βέβαια, αυξάνεται το ρίσκο και το κόστος (αφού δεν καταθέτει πέντε, αλλά 26 στοιχήματα). Φυσικά, την ανιούσα παίρνουν και τα κέρδη.

Βασική προϋπόθεση για να κερδίσει ο παίχτης ενός super yankee στοιχήματος είναι να κερδίσουν τουλάχιστον οι δύο από τις πέντε ομάδες που επέλεξε. Σε αυτή την περίπτωση θα εισπράξει, ωστόσο, θα έχει ήδη στοιχηματίσει περισσότερα απ’ όσα κέρδισε. Αν έχει περισσότερες επιτυχίες, τον λόγο έχουν οι πολλαπλασιασμοί και ο υπολογισμός των κερδών που προκύπτουν από τα νικητήρια στοιχήματα.

Δείτε τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες, ή τα καλύτερα Δωρεάν Στοιχήματα & Μπόνους και τα καλύτερα νόμιμα online casino για Έλληνες.

 

Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη