Παραμένει χορηγός της Hamburger Sportverein η Tipico

Η Tipico προχώρησε σε ανανέωση της συμφωνίας χορηγίας προς την Hamburger Sportverein (HSV). Η γερμανική ομάδα, που αγωνίζεται στη Bundesliga, έχει εξασφαλίσει τη χορηγία της εταιρείας του online στοιχήματος για τα επόμενα τρία χρόνια, έως και στο τέλος της σεζόν του 2018-2019.

 

Η Hamburger αποτελεί μία από τις πλέον ιστορικές ομάδες της Bundesliga, καθώς αποτελεί τη μοναδική που δεν έχει πέσει ποτέ κατηγορία. Η χορηγία της Tipico προς αυτή, λοιπόν, θα συνεχίσει να τις προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες προβολής. Παράλληλα, μάλιστα, της χαρίζει και ευκαιρίες να δραστηριοποιηθεί στον τομέα των φιλανθρωπιών. Ήδη η Tipico χάρισε (στο πλαίσιο της συμφωνίας) το ποσό των 2.500 ευρώ στο φιλανθρωπικό ίδρυμα "Der Hamburger Weg", για κάθε γκολ που σημειώθηκε στον αγώνα της 22ας Ιανουαρίου με τη Bayern (μία ακόμη ομάδα της Bundesliga που έχει ως χορηγό της την Tipico).

 

Ο CEO της Tipico Γερμανίας, Christian Gruber, δήλωσε σχετικά με την επέκταση της συμφωνίας: “Βρισκόμαστε στον έκτο χρόνο μιας συνεργασίας που έχουμε ζήσει με πολύ έντονο τρόπο. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που παραμένουμε κομμάτι αυτής της ιδιαίτερα συναισθηματικής ποδοσφαιρικής οικογένειας, γιατί το πάθος της είναι αυτό που μας ενώνει”.

 

Ο διευθυντής του τομέα μάρκετινγκ της Hamburger, Joachim Hilke, από την άλλη, συμπλήρωσε: “Η συνεργασία ανάμεσα στην Tipico και την HSV έχει διαρκέσει χρόνια, χάρη στην αμοιβαία εκτίμηση που τρέφουμε ο ένας για τον άλλον. Επομένως, είμαι χαρούμενος που καταφέραμε να επεκτείνουμε τη συνεργασία μας με την Tipico και να την ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο”.

H Tipico είναι γερμανικής καταγωγής,με έτος ιδρύσεως το 2004 και δεν ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Tipico και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Tipico ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.