Νέες άμεσες καταθέσεις από την Tipico

Η εταιρία στοιχήματος Tipico αναμένεται να επιστρετεύσει μια νέα τεχνολογία καταθέσεων, η οποία θα βοηθήσει τα μέλη της να γλιτώνουν χρόνο και να πραγματοποιούν με ακόμη μεγαλύτερη ευκολία τις συναλλαγές τους μέσω του κινητού τους.

 

Η νέα τεχνολογία ονομάζεται BAM Checkout και έχει σχεδιαστεί από την Jumio. Οι υπεύθυνοι φρόντισαν να πραγματοποιήσουν έρευνες, σχετικά με τους χρόνους που απαιτούν οι καταθέσεις στην ιστοσελίδα της Tipico και φρόντισαν να λύσουν όσα προβλήματα προκύπτουν.

 

Σύμφωνα με αυτές τις έρευνες, λοιπόν, η κατάθεση χρημάτων μέσω κινητού σε έναν λογαριασμό στην Tipico διαρκεί κατά μέσο όρο περισσότερα από δύο λεπτά, με αποτέλεσμα ένα 70% των μελών της ιστοσελίδας να αφήνουν στη μέση τη διαδικασία. Χάρη στη νέα τεχνολογία, όμως, αναμένεται και ο χρόνος κατάθεσης να μειωθεί και η διαδικασία να γίνει ευκολότερη.

 

Το μόνο που θα έχουν να κάνουν τα μέλη της Tipico, μάλιστα, χάρη στην τεχνολογία BAM Checkout, προκειμένου να προχωρήσουν σε μια νέα κατάθεση, είναι να σκανάρουν την κάρτα τους (πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη) με το κινητό τους και να επιβεβαιώσουν την κατάθεση.

 

Σύμφωνα, τέλος, με τον διευθυντή προϊόντων της Tipico, Jim Parkins, “ειδικά η πρώτη κατάθεση αποτελεί βασικό σημείο της εμπειρίας του παίχτη με την Tipico και θέτει τις βάσεις για τη συνέχεια της πορείας του μαζί μας. Χάρη στην εξαιρετικά απλή και ασφαλή νέα μέθοδο συναλλαγών, προσφέρουμε στα μέλη μας μια εμπειρία πρώτης τάξης από την πρώτη στιγμή”.

 

Η Tipico ιδρύθηκε το 2014 με έδρα την Γερμανία και δεν ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος καθώς δεν διαθέτει την απαραίτητη άδεια λειτουργίας.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Tipico και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Tipico ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.