Nέα εικονικά αθλήματα στη Betsafe

H εταιρία στοιχημάτων Βetsafe εγκαινίασε ένα νέο τομέα με εικονικά αθλήματα στην ιστοσελίδα της, με αποτέλεσμα να αυξήσει σε μεγάλο βαθμό τις ευκαιρίες στοιχηματισμού που έχουν στη διάθεσή τους τα μέλη της. Η νέα πλατφόρμα εικονικών αθλημάτων προσφέρει αρκετές επιλογές σε αθλήματα, ενώ διεξάγονται καθημερινά δεκάδες εικονικοί αγώνες.

 

Αναλυτικότερα, τα νέα εικονικά αθλήματα της Betsafe είναι τα εξής: ποδόσφαιρο, τένις, μπάσκετ, ιπποδρομίες και κυνοδρομίες. Σε κάθε άθλημα, μάλιστα, ξεκινά ένας νέος αγώνας ή μια νέα κούρσα κάθε μερικά λεπτά, με αποτέλεσμα οι επιλογές κάθε παίχτη να είναι εκατοντάδες.

 

Κάθε άθλημα και κάθε αγώνας, λοιπόν, μπορούν να φέρουν νέες επιλογές στοιχηματισμού στους παίχτες. Άλλωστε, σε καθένα από αυτά υπάρχουν αρκετές διαθέσιμες στοιχηματικές αγορές. Στο ποδόσφαιρο, για παράδειγμα, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν στο 1Χ2, στο μπάσκετ στο χάντικαπ, στο τένις στο νικητή ενός σετ, στις ιπποδρομίες στο γκανιάν και στις κυνοδρομίες στο forecast.

 

Σε κάθε περίπτωση, μάλιστα, οι παίχτες θα μπορούν να εκμεταλλευτούν τα εξαιρετικά χρήσιμα στατιστικά. Τα αποτελέσματα των αγώνων, άλλωστε, βασίζονται σε αυτά και οι παίχτες δεν είναι υποχρεωμένοι να βασιστούν μόνο στην τύχη, αλλά και στις ικανότητές τους.

 

Παράλληλα, μάλιστα, κάθε εικονικός αγώνας και κούρσα μεταδίδονται σε πραγματικό χρόνο στην ιστοσελίδα της Betsafe. Αυτό σημαίνει ότι οι παίχτες μπορούν να τους παρακολουθήσουν και να καταστήσουν πιο ρεαλιστική την εμπειρία τους.

 

Μπορούν ακόμη και να εκμεταλλευτούν μια νέα προσφορά της Betsafe, ειδικά για τα εικονικά αθλήματα και να εξασφαλίσουν ένα μπόνους 10 ευρώ, προκειμένου να τοποθετήσουν επιπλέον στοιχήματα και να εξασφαλίσουν επιπλέον κέρδη, χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

 

Η Betsafe βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρίες στοιχημάτων στον κόσμο και αυτό λόγω της ποικιλίας που προσφέρει σε στοιχήματα αλλά και σε παιχνίδια.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betsafe και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betsafe ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.